Ut på tur (Life Is Pink)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Ut på tur

Pakking er ikke noe jeg er særlig glad i. Jeg elsker å reise, og jeg gleder meg alltid til å dra bort. Men det å pakke, det er ikke noe gøy. Jeg liker klær, sminke, det å pynte meg, og på en måte så er det jo gøy å sette sammen ulike antrekk, finne ut hva som får lov til å bli med og ikke. Men av en eller annen merkelig grunn er det allikevel aldri noe særlig interessant å pakke.

Forrige gang jeg pakket en koffer var det for å dra hjem fra USA. Da var det faktisk 3 kofferter som ble pakket, pluss en alt for svær veske. Bretting, stuing, og veiing, passe på at alt fikk plass, samtidig som det ikke ble for overvekt. Det var stress det.

Nå skal jeg altså til med pakking igjen. Heldigvis er det litt lettere denne gangen. Denne gangen pakker jeg ikke ned hele livet mitt. Denne gangen er det bare for en uke. Alt skal få plass, og jeg skal slippe å tenke på om kofferten blir for tung eller ikke. 23kg må jeg klare å holde meg unna. Jeg må bare starte med pakkingen først. Foreløpig har jeg nemlig bare en tom koffert..

 


 

 

 


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde