Home (Life Is Pink)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Home

Da hadde jeg kommet meg hjem igjen fra Tysklands hovedstad, Berlin. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg har hatt det utrolig gøy. Jeg bodde jo som jeg skrev tidligere hos en venninne. Det var gøy å få bo hos en tysk familie, og få ett enda bedre inntrykk av byen, hvordan det er å bo der, hvordan folk lever. I tillegg så var det jo veldig greit å ha en personlig guide. En som var tilgjengelig 24/7, så slapp jeg å tenke på noe som helst. Vi shoppet, dro rundt på sightseeing og litt forskjellig. Bilder ble tatt, og bilder kommer - så snart jeg får tid til å gå i gjennom dem..

Ellers så må jeg bare fortelle at jeg fikk litt sjokk da jeg kom hjem. Rommet mitt var nemlig ryddig og fint - noe det absolutt ikke var da jeg dro. Av en eller annen uforståelig grunn hadde nemlig min mor ryddet rommet mitt. Det var utrolig hyggelig og overaskende gjort av henne, og jeg ble veldig glad. Nå gjenstår det bare å pakke ut av kofferten og forsøke å holde rommet like ryddig..

 
Jeg synes det er så koselig å sende postkort, særlig til venner og familie jeg ikke ser så ofte. I tillegg pleier jeg alltid å kjøpe ett ekstra kort, ett jeg sparer til meg selv, og skriver ett lite sammendrag av turen på. Så får jeg ett minne fra stede jeg har vært. Derfor så kjøpte jeg altså noen postkort mens jeg var på tur. Kortene ble som vanlig hverken påskrevet eller sendt mens jeg enda befant meg i byen de kom fra. Forhåpentlig blir de det innen ett par dager. 

 

 


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde