Life Is Pink -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Overskriften sier vel det meste. I dag har jeg vært på jobb, så ble det en liten tur til byen, hvor jeg jo som alltid klarte å bruke litt penger, mest på litt småting til skolestart, kjedelige ting som penner, viskelær osv. 

Så har jeg drukket kaffe. Føler meg egentlig ganske teit som poster bilde av kaffen min.. Men noe måtte jeg jo ha bilde av så da ble det den. God og "sunnere" var den jo også, så da sier vi at det er greit.

 • 0

  Jeg har jo fortalt det før, at jeg noen ganger får disse vanvittig kreative og geniale ideene. Kreativiteten bare kommer over meg, og det er ting jeg bare blir nødt til å gjøre. Så da jeg hadde vært ute og handlet litt, fikk jeg denne fantastiske, kreative og ikke minst originale(ikke helt) ideen at jeg skulle ta bilde av det jeg hadde handlet inn. Jeg vet ikke hva det er, men det er noe som gjør at det faktisk er litt gøy å ligge og kravle på bakken, i et desperat forsøk på å få den rette vinkelen på bildene. 

  Små toalettmapper - fordi jeg endelig har forstått at det å samle all sminke og diverse på ett sted, gjør det mye enklere å finne igjen slike nødvendigheter når de ligger i vesken.

  Kopp og te - fordi te er godt.

  Papirpose - fordi det er greit å ha noe å bære ting i.
  Alt er forresten fra Søstrene Grenes - en koselig og stilig butikk, utenom tubene som kommer fra L'Occitane

   

 • 0

  Slik så dagen i går ut, fra jeg stod opp klokka 7 for å gjøre meg klar til kjøretime. Den så også slik ut mens jeg gikk rundt i byen og kjøpte meg litt nødvendigheter til skolestart. Den så slik ut på bussen, og hjemme, helt til klokka nærmet seg 2 og jeg ble nødt til å skifte for å dra på jobb. 

  Siden Life is Pink, så blir vel dette obligatorisk: genserSparkz, bukseBikBok

  Jeg hadde jo forresten også sko på beina mesteparten av dagen, men grå, skitne, og litt slitte Converse fikk dessverre ikke bli med på bilde av dagen.

  Ellers så er jo dagen i dag fredag, så jeg får vel ønske dere alle God Helg!

   

 • 1

  Den siste uka har jeg prøvd å balansere både jobb og besøk. Besøket var en venninne fra USA, som bodde hos meg i noen dager etter å ha reist litt rundt andre steder i Europa. Det gikk greit å med balanseringen, jeg begynte enten tidlig, eller sent på dagen, så vi fikk fremdeles tid til å gjøre ting, selv om jeg enkelte dager måtte jobbe. På søndag ble det til og med tid til å ta seg en tur til Prekestolen. 

  I går dro besøket hjem, og i dag har jeg vært på jobb igjen. Litt mere jobbing blir det også resten av uka, før skolen starter på mandag.

   
 • 0
 • 0

  Jakken som jeg bare måtte kjøpe for ett par dager siden. Jeg vet ikke helt hvorfor. Den satt fint på, selv om jeg ikke helt trodde at jeg passet militærjakker. Mønsteret var også fint, selv om jeg ikke helt trodde det var min stil. (Jeg fikk forøvrig også spørsmål om jeg hadde skiftet stil da jeg viste den til min mor..) Men jeg likte den. Veldig godt. Derfor ble den ett kjøp. Så må jeg bare vente til været blir kaldere slik at jeg får brukt den.

  Denim&Supply Ralph Lauren
 • 0

  Denn  lille søte pungen har vært borte i ett år, og det har jo for så vidt jeg også, så det er vel ikke så merkelig at vi ikke har funnet hverandre. Men nå fant jeg den altså. Helt innerst under sofaen. Ett sted jeg kanskje burde ha kommet på å lete da jeg ikke fant den for ett år siden, rett før jeg skulle dra til USA. Jeg husker til og med at jeg lette gjennom en diger flytteeske, bare fordi jeg hadde så lyst til å  ha den med meg. Men så lå den altså på gulvet mitt, under sofaen, hele tiden.

  Den ble kjøpt i London for ett par år siden. Jeg forelsket meg helt i hvor stilig den var, og ble bare nødt til å kjøpe den. Jeg elsker å kjøpe slike ting når jeg reiser. Ting som jeg synest er stilige, morsome, eller bare utrolig søte, ting jeg bare må ha. Det blir suvernirer. Ikke de typiske, kjedelige som selges over alt, som folk kjøper med seg, og som ikke kan brukes til noen som helst. Men ting som jeg kan ha, ting til pynt, eller ting jeg kan bruke. Ting som bare jeg vet hvor er ifra. Som forteller meg en historie fra den dagen de ble kjøpt og den reisen de ble kjøpt på. Det er det som er gøy. Så får jeg bare håpe at jeg finner noe stilig, morsomt, eller utrolig søtt, noe som jeg bare må ha, i Berlin.
   

 • 0

  Egentlig så burde jeg brukt dagen på å pakke. Men det er jo ikke noe gøy. I stede lagde jeg meg noen mørk rosa lepper (som forsvant litt utover dagen), slengte på meg en haug av armbånd, og ble med en venninne på en aldri så liten shoppingtur. Der brukte jeg penger, jeg egentlig skulle spart til turen jeg drar på i morgen. Jeg ble blant annet helt forelsket i en jakke, som jeg absolutt ikke trengte fordi det er varmt der jeg skal. Men som jeg ble helt nødt til å kjøpe, fordi den rett og slett bare var så stilig. 


   

   

 • 0

  Pakking er ikke noe jeg er særlig glad i. Jeg elsker å reise, og jeg gleder meg alltid til å dra bort. Men det å pakke, det er ikke noe gøy. Jeg liker klær, sminke, det å pynte meg, og på en måte så er det jo gøy å sette sammen ulike antrekk, finne ut hva som får lov til å bli med og ikke. Men av en eller annen merkelig grunn er det allikevel aldri noe særlig interessant å pakke.

  Forrige gang jeg pakket en koffer var det for å dra hjem fra USA. Da var det faktisk 3 kofferter som ble pakket, pluss en alt for svær veske. Bretting, stuing, og veiing, passe på at alt fikk plass, samtidig som det ikke ble for overvekt. Det var stress det.

  Nå skal jeg altså til med pakking igjen. Heldigvis er det litt lettere denne gangen. Denne gangen pakker jeg ikke ned hele livet mitt. Denne gangen er det bare for en uke. Alt skal få plass, og jeg skal slippe å tenke på om kofferten blir for tung eller ikke. 23kg må jeg klare å holde meg unna. Jeg må bare starte med pakkingen først. Foreløpig har jeg nemlig bare en tom koffert..

   


   

   

   

 • 0

  Jente 18 år.

   

  Liker å ta bilder, skrive, alt det der.

  Sminke, klær, mote, shopping, blogger, overfladisk, rosa.

   

  Flyttet forrige sommer.

  Sammen med familien og hund.

  Dro  så på utveksling til USA.

  Fantastisk opplevelse.

  Skal ta siste året av vgs på en ny skole til høsten.

   

  Har brukt sommeren på å jobbe i butikk.

  Og litt bilkjøring.

   

  Kjøretimer.

  Håper på å få lappen.

  Så fort som mulig.

  Trenger å åpne teoriboka.

  Vente.

  Litt til..

     Velkommen!

  by eks

   

   

 • 0

  Noen ganger slår den meg - inspirasjonen. Jeg får det for meg alt det jeg vil gjøre, alt det jeg vil lage, ta bilde av, skrive om. Det skjer egentlig ikke så altfor ofte, så jeg skal ikke påstå at jeg er noen spesielt kreativ eller talentfull person på noen som helst måte. Men noen ganger skjer det altså, og plutselig så sitter jeg her med en blogg. En blogg. Enda en blogg av mange som allerede befinner seg der ute. En blogg hvor jeg liksom skal dele all denne inspirasjonen. Vi får endelig håpe at den fortsetter å komme.
   

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Follow on Bloglovin
  bilde