Life Is Pink -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Da var jeg klar til å løpe ut døra for å dra til flyplassen. Det er heldigvis ikke noen særlig lange flyturer jeg skal ta, men det blir jo litt ventig og slikt innimellom, så jeg kommer ikke frem før senere på kvelden. Jeg skal være i Berlin frem til tirsdag så vi får se hvor mye blogging det bli i mellomtiden. Bilder skal jeg i alle fall ta, om de blir publisert før eller etter jeg kommer hjme igjen, gjenstår å se.

 • 0

  Da var jeg endelig ferdig med å pakke. Og nesten helt klar til å reise, Til Berlin er det turen går. Jeg drar alene, men skal treffe og bo hos min tyske vennine som jeg ble kjennt med på utveksling i USA. Det er bare litt over en måned siden sist jeg så henne, men jeg gleder meg allikevel utrolig mye til å se henne igjen.

   

  Pakketips og råd (lært av erfaring - men for kjedelige å følge)

  1. Lag en liste over alt du trenger å ha med deg - div. ladere, kamera, pass osv. - skriv det ned! slike ting er lette å glemme
  2. Planlegg antrekkene dine - hva skal du bruke med hva osv. slik unngår du å pakke med deg for mye/lite
  3. Samle alt du vil ha med deg før du legger det i kofferten - lik får du en bra oversikt, og du slipper å lure på hva som er lagt i kofferten..
  4. Finn ut hva som skal/må i håndbagasjen og hva du kan legge i kofferten - prøv å legge mest mulig i kofferten, det er kjedelig å drasse rundt på en tung hndbagasje
  5. Før du legger noe i kofferte: Gå gjennom alt en gang til, plukk bort - du har garantert tenkt å ha med deg for mye!

   

  Eller du kan gjøre som meg - som jo er for lat til å følge mine egne råd

  1. Dra frem plagg du liker/tror du kommer til å trenge fra skapet ditt
  2. Kast alt i kofferten
  3. Glem hvor mange topper du har med deg - kast i noen til
  4. Pakk toalettveske og ting du tror du trenger
  5. Lukk kofferten og håp på det beste - du har garantert pakket med deg for mye! (og glemt noe..)

   

   

 • 0

  Egentlig så burde jeg brukt dagen på å pakke. Men det er jo ikke noe gøy. I stede lagde jeg meg noen mørk rosa lepper (som forsvant litt utover dagen), slengte på meg en haug av armbånd, og ble med en venninne på en aldri så liten shoppingtur. Der brukte jeg penger, jeg egentlig skulle spart til turen jeg drar på i morgen. Jeg ble blant annet helt forelsket i en jakke, som jeg absolutt ikke trengte fordi det er varmt der jeg skal. Men som jeg ble helt nødt til å kjøpe, fordi den rett og slett bare var så stilig. 


   

   

 • 0

  Pakking er ikke noe jeg er særlig glad i. Jeg elsker å reise, og jeg gleder meg alltid til å dra bort. Men det å pakke, det er ikke noe gøy. Jeg liker klær, sminke, det å pynte meg, og på en måte så er det jo gøy å sette sammen ulike antrekk, finne ut hva som får lov til å bli med og ikke. Men av en eller annen merkelig grunn er det allikevel aldri noe særlig interessant å pakke.

  Forrige gang jeg pakket en koffer var det for å dra hjem fra USA. Da var det faktisk 3 kofferter som ble pakket, pluss en alt for svær veske. Bretting, stuing, og veiing, passe på at alt fikk plass, samtidig som det ikke ble for overvekt. Det var stress det.

  Nå skal jeg altså til med pakking igjen. Heldigvis er det litt lettere denne gangen. Denne gangen pakker jeg ikke ned hele livet mitt. Denne gangen er det bare for en uke. Alt skal få plass, og jeg skal slippe å tenke på om kofferten blir for tung eller ikke. 23kg må jeg klare å holde meg unna. Jeg må bare starte med pakkingen først. Foreløpig har jeg nemlig bare en tom koffert..

   


   

   

   

 • 0

  Jente 18 år.

   

  Liker å ta bilder, skrive, alt det der.

  Sminke, klær, mote, shopping, blogger, overfladisk, rosa.

   

  Flyttet forrige sommer.

  Sammen med familien og hund.

  Dro  så på utveksling til USA.

  Fantastisk opplevelse.

  Skal ta siste året av vgs på en ny skole til høsten.

   

  Har brukt sommeren på å jobbe i butikk.

  Og litt bilkjøring.

   

  Kjøretimer.

  Håper på å få lappen.

  Så fort som mulig.

  Trenger å åpne teoriboka.

  Vente.

  Litt til..

     Velkommen!

  by eks

   

   

 • 0

  Noen ganger slår den meg - inspirasjonen. Jeg får det for meg alt det jeg vil gjøre, alt det jeg vil lage, ta bilde av, skrive om. Det skjer egentlig ikke så altfor ofte, så jeg skal ikke påstå at jeg er noen spesielt kreativ eller talentfull person på noen som helst måte. Men noen ganger skjer det altså, og plutselig så sitter jeg her med en blogg. En blogg. Enda en blogg av mange som allerede befinner seg der ute. En blogg hvor jeg liksom skal dele all denne inspirasjonen. Vi får endelig håpe at den fortsetter å komme.
   

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde