Life Is Pink -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Jeg sliter egentlig litt med å forstå det, men i morgen er det altså over. Sommeren er slutt. Over. I morgen starter skolen igjen.

Det er helt utrolig så fort sommeren har gått. Jeg tror aldri den har forsvunnet i så stor fart før. Jeg aner virkelig ikke hvor den ble av. Det er nok fordi jeg har vært så opptatt. Det har ikke vært tid til å kjede seg, eller til å lure på hva jeg skulle finne på. Det har vært utrolig mye jobbing, bilkjøring, besøk fra USA, tur til Berlin, og litt forskjellig, men mest jobbing da. Dagene har glidd i ett, fløyet ut vinduet, og nå er de borte, sommeren er over. I morgen starter skolen igjen.

Akkurat det er litt skummelt, at skolen starter i morgen. For tredje gang på tre år starter jeg nemlig på en ny skole. Det er mitt siste år av videregående, og jeg må starte på nytt igjen. Bli kjent med folk, få nye venner. Det er litt skummelt, men også veldig spennende. Det er jo ikke slik at jeg ikke har gjort det før, både i første vgs, og andreåret da jeg dro på utveksling. Det går nok fint, dette året også - jeg er jo vant til det. 

Det at jeg dro til USA på utveksling har også gjort meg mer åpen for nye ting. Jeg har blitt mer glad i å prøve nye ting, reise og besøke nye steder, oppleve mest mulig, og ikke minst ta ting som de kommer. Jeg har også blitt mere rastløs. Glad i å ha mye mennesker rundt meg, noe å gjøre - hele tiden.

Derfor så er det også litt spennende, at skolen starter i morgen. Noe nytt og spennende som skal skje. En ny erfaring, nye opplevelser. Og egentlig så gleder jeg meg. Til skolen begynner, i morgen. (Sett bort fra alt skolearbeidet det innebærer..) Likevel er det utrolig så fort sommeren har gått.Jeg er nesten helt klar også, til skolestart. Jeg må bare se til å få organisert alt rotet som befinner seg/skal i veska.

Og til alle dere andre som sikkert også skal på skolen i morgen; Lykke til!


 • 0

  Overskriften sier vel det meste. I dag har jeg vært på jobb, så ble det en liten tur til byen, hvor jeg jo som alltid klarte å bruke litt penger, mest på litt småting til skolestart, kjedelige ting som penner, viskelær osv. 

  Så har jeg drukket kaffe. Føler meg egentlig ganske teit som poster bilde av kaffen min.. Men noe måtte jeg jo ha bilde av så da ble det den. God og "sunnere" var den jo også, så da sier vi at det er greit.

 • 0

  Jeg har jo fortalt det før, at jeg noen ganger får disse vanvittig kreative og geniale ideene. Kreativiteten bare kommer over meg, og det er ting jeg bare blir nødt til å gjøre. Så da jeg hadde vært ute og handlet litt, fikk jeg denne fantastiske, kreative og ikke minst originale(ikke helt) ideen at jeg skulle ta bilde av det jeg hadde handlet inn. Jeg vet ikke hva det er, men det er noe som gjør at det faktisk er litt gøy å ligge og kravle på bakken, i et desperat forsøk på å få den rette vinkelen på bildene. 

  Små toalettmapper - fordi jeg endelig har forstått at det å samle all sminke og diverse på ett sted, gjør det mye enklere å finne igjen slike nødvendigheter når de ligger i vesken.

  Kopp og te - fordi te er godt.

  Papirpose - fordi det er greit å ha noe å bære ting i.
  Alt er forresten fra Søstrene Grenes - en koselig og stilig butikk, utenom tubene som kommer fra L'Occitane

   

 • 0

  Slik så dagen i går ut, fra jeg stod opp klokka 7 for å gjøre meg klar til kjøretime. Den så også slik ut mens jeg gikk rundt i byen og kjøpte meg litt nødvendigheter til skolestart. Den så slik ut på bussen, og hjemme, helt til klokka nærmet seg 2 og jeg ble nødt til å skifte for å dra på jobb. 

  Siden Life is Pink, så blir vel dette obligatorisk: genserSparkz, bukseBikBok

  Jeg hadde jo forresten også sko på beina mesteparten av dagen, men grå, skitne, og litt slitte Converse fikk dessverre ikke bli med på bilde av dagen.

  Ellers så er jo dagen i dag fredag, så jeg får vel ønske dere alle God Helg!

   

 • 1

  Den siste uka har jeg prøvd å balansere både jobb og besøk. Besøket var en venninne fra USA, som bodde hos meg i noen dager etter å ha reist litt rundt andre steder i Europa. Det gikk greit å med balanseringen, jeg begynte enten tidlig, eller sent på dagen, så vi fikk fremdeles tid til å gjøre ting, selv om jeg enkelte dager måtte jobbe. På søndag ble det til og med tid til å ta seg en tur til Prekestolen. 

  I går dro besøket hjem, og i dag har jeg vært på jobb igjen. Litt mere jobbing blir det også resten av uka, før skolen starter på mandag.

   
 • 0

  For en noen dager siden så kom jeg over en nettside som heter Last Lemon. Det er en slags side med tegneserier, eller noe i denn duren. I alle fall så ble jeg sittende å bla igjennom flere av de ulike bildene deres. Mange av dem var både morsomme og tankevekkende. Så hvis det er noen som ikke har så mye å finne på på nettet en dag, så ka jeg anbefale å ta en titt innom denne siden.  Vimrod tror jeg må være min favoritt av alle kategoriene, mye morsomt der.

  I kategorien "Happiness" blir det laget tegninger til ting folk har sagt gjør dem glade. Det var litt stilig å kikke gjennom.

      

 • 1

  Dette innlegget beklager jeg virkelig. Som så mange andre bloggere har gjort før meg, kommer det nemlig bilder av frokosten min. Slapp av, det er ikke pannekaker eller knekkebrød, men French Toast. Jeg tør også påstå at det er en hensikt med innlegget også, annet enn å vise dere hva jeg spiser til frokost. French Toast er nemlig utrolig lett å lage, i tillegg til at det smaker utrolig godt, og er litt mere spennende enn vanlig brød med pålegg. Derfor er mitt tips til dere å lage French Toast til frokost en gang i mellom. Og lurer du på hvordan du skal gjøre det, ja da kommer oppskriften under bildet.

  #oppskrift

  1 egg

  1 stykk grovt brød

  en skvett melk

  litt kanel og litt vaniljesukker

  Miks egg, melk, kanel og vaniljesukker i en skål. La brødet trekke i blandingen i noen minutter, på hver side. Ha litt smør eller olje i en stekepanne. Stek og spis, gjørne med litt mør, sukker, frisk frukt/bær eller hva du enn måtte ønske.

   

 • Stikkord:
  0

  Her kommer enda litt flere bilder fra turen. Jeg skal ikke påstå at jeg husker navnet på disse tingene det er bilde av. Jeg hadde jo min private guide som viste meg viktige severdigheter. Derfor var det ikke særlig nødvendig å huske navn eller sette seg inn i hva ting var for noe. Alt jeg trengte å gjøre var å trykke på knappen på kameraet.
 • 1

  Klokka halv 10 startet dagen i dag, da var det nemlig på tide med kjøretime. 

  Klokka 2 fortsetter dagen, da er det på tide å dra på jobb.

  Men akurat nå, nå er det pause.

  Så her kommer det noen bilder fra dagene i Berlin. Jeg har flere, men siden jeg jo har pause, får det holde med de som kommer, så tar vi resten senere. • 0
 • 0

  Da hadde jeg kommet meg hjem igjen fra Tysklands hovedstad, Berlin. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg har hatt det utrolig gøy. Jeg bodde jo som jeg skrev tidligere hos en venninne. Det var gøy å få bo hos en tysk familie, og få ett enda bedre inntrykk av byen, hvordan det er å bo der, hvordan folk lever. I tillegg så var det jo veldig greit å ha en personlig guide. En som var tilgjengelig 24/7, så slapp jeg å tenke på noe som helst. Vi shoppet, dro rundt på sightseeing og litt forskjellig. Bilder ble tatt, og bilder kommer - så snart jeg får tid til å gå i gjennom dem..

  Ellers så må jeg bare fortelle at jeg fikk litt sjokk da jeg kom hjem. Rommet mitt var nemlig ryddig og fint - noe det absolutt ikke var da jeg dro. Av en eller annen uforståelig grunn hadde nemlig min mor ryddet rommet mitt. Det var utrolig hyggelig og overaskende gjort av henne, og jeg ble veldig glad. Nå gjenstår det bare å pakke ut av kofferten og forsøke å holde rommet like ryddig..

   
  Jeg synes det er så koselig å sende postkort, særlig til venner og familie jeg ikke ser så ofte. I tillegg pleier jeg alltid å kjøpe ett ekstra kort, ett jeg sparer til meg selv, og skriver ett lite sammendrag av turen på. Så får jeg ett minne fra stede jeg har vært. Derfor så kjøpte jeg altså noen postkort mens jeg var på tur. Kortene ble som vanlig hverken påskrevet eller sendt mens jeg enda befant meg i byen de kom fra. Forhåpentlig blir de det innen ett par dager. 

   

   

 • 0

  Jakken som jeg bare måtte kjøpe for ett par dager siden. Jeg vet ikke helt hvorfor. Den satt fint på, selv om jeg ikke helt trodde at jeg passet militærjakker. Mønsteret var også fint, selv om jeg ikke helt trodde det var min stil. (Jeg fikk forøvrig også spørsmål om jeg hadde skiftet stil da jeg viste den til min mor..) Men jeg likte den. Veldig godt. Derfor ble den ett kjøp. Så må jeg bare vente til været blir kaldere slik at jeg får brukt den.

  Denim&Supply Ralph Lauren
 • 0

  Denn  lille søte pungen har vært borte i ett år, og det har jo for så vidt jeg også, så det er vel ikke så merkelig at vi ikke har funnet hverandre. Men nå fant jeg den altså. Helt innerst under sofaen. Ett sted jeg kanskje burde ha kommet på å lete da jeg ikke fant den for ett år siden, rett før jeg skulle dra til USA. Jeg husker til og med at jeg lette gjennom en diger flytteeske, bare fordi jeg hadde så lyst til å  ha den med meg. Men så lå den altså på gulvet mitt, under sofaen, hele tiden.

  Den ble kjøpt i London for ett par år siden. Jeg forelsket meg helt i hvor stilig den var, og ble bare nødt til å kjøpe den. Jeg elsker å kjøpe slike ting når jeg reiser. Ting som jeg synest er stilige, morsome, eller bare utrolig søte, ting jeg bare må ha. Det blir suvernirer. Ikke de typiske, kjedelige som selges over alt, som folk kjøper med seg, og som ikke kan brukes til noen som helst. Men ting som jeg kan ha, ting til pynt, eller ting jeg kan bruke. Ting som bare jeg vet hvor er ifra. Som forteller meg en historie fra den dagen de ble kjøpt og den reisen de ble kjøpt på. Det er det som er gøy. Så får jeg bare håpe at jeg finner noe stilig, morsomt, eller utrolig søtt, noe som jeg bare må ha, i Berlin.
   

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Follow on Bloglovin
  bilde