Life Is Pink -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Her kommer enda litt flere bilder fra turen. Jeg skal ikke påstå at jeg husker navnet på disse tingene det er bilde av. Jeg hadde jo min private guide som viste meg viktige severdigheter. Derfor var det ikke særlig nødvendig å huske navn eller sette seg inn i hva ting var for noe. Alt jeg trengte å gjøre var å trykke på knappen på kameraet.
 • 1

  Klokka halv 10 startet dagen i dag, da var det nemlig på tide med kjøretime. 

  Klokka 2 fortsetter dagen, da er det på tide å dra på jobb.

  Men akurat nå, nå er det pause.

  Så her kommer det noen bilder fra dagene i Berlin. Jeg har flere, men siden jeg jo har pause, får det holde med de som kommer, så tar vi resten senere. • 0

  Da hadde jeg kommet meg hjem igjen fra Tysklands hovedstad, Berlin. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg har hatt det utrolig gøy. Jeg bodde jo som jeg skrev tidligere hos en venninne. Det var gøy å få bo hos en tysk familie, og få ett enda bedre inntrykk av byen, hvordan det er å bo der, hvordan folk lever. I tillegg så var det jo veldig greit å ha en personlig guide. En som var tilgjengelig 24/7, så slapp jeg å tenke på noe som helst. Vi shoppet, dro rundt på sightseeing og litt forskjellig. Bilder ble tatt, og bilder kommer - så snart jeg får tid til å gå i gjennom dem..

  Ellers så må jeg bare fortelle at jeg fikk litt sjokk da jeg kom hjem. Rommet mitt var nemlig ryddig og fint - noe det absolutt ikke var da jeg dro. Av en eller annen uforståelig grunn hadde nemlig min mor ryddet rommet mitt. Det var utrolig hyggelig og overaskende gjort av henne, og jeg ble veldig glad. Nå gjenstår det bare å pakke ut av kofferten og forsøke å holde rommet like ryddig..

   
  Jeg synes det er så koselig å sende postkort, særlig til venner og familie jeg ikke ser så ofte. I tillegg pleier jeg alltid å kjøpe ett ekstra kort, ett jeg sparer til meg selv, og skriver ett lite sammendrag av turen på. Så får jeg ett minne fra stede jeg har vært. Derfor så kjøpte jeg altså noen postkort mens jeg var på tur. Kortene ble som vanlig hverken påskrevet eller sendt mens jeg enda befant meg i byen de kom fra. Forhåpentlig blir de det innen ett par dager. 

   

   

 • 0

  Da var jeg klar til å løpe ut døra for å dra til flyplassen. Det er heldigvis ikke noen særlig lange flyturer jeg skal ta, men det blir jo litt ventig og slikt innimellom, så jeg kommer ikke frem før senere på kvelden. Jeg skal være i Berlin frem til tirsdag så vi får se hvor mye blogging det bli i mellomtiden. Bilder skal jeg i alle fall ta, om de blir publisert før eller etter jeg kommer hjme igjen, gjenstår å se.

 • 0

  Da var jeg endelig ferdig med å pakke. Og nesten helt klar til å reise, Til Berlin er det turen går. Jeg drar alene, men skal treffe og bo hos min tyske vennine som jeg ble kjennt med på utveksling i USA. Det er bare litt over en måned siden sist jeg så henne, men jeg gleder meg allikevel utrolig mye til å se henne igjen.

   

  Pakketips og råd (lært av erfaring - men for kjedelige å følge)

  1. Lag en liste over alt du trenger å ha med deg - div. ladere, kamera, pass osv. - skriv det ned! slike ting er lette å glemme
  2. Planlegg antrekkene dine - hva skal du bruke med hva osv. slik unngår du å pakke med deg for mye/lite
  3. Samle alt du vil ha med deg før du legger det i kofferten - lik får du en bra oversikt, og du slipper å lure på hva som er lagt i kofferten..
  4. Finn ut hva som skal/må i håndbagasjen og hva du kan legge i kofferten - prøv å legge mest mulig i kofferten, det er kjedelig å drasse rundt på en tung hndbagasje
  5. Før du legger noe i kofferte: Gå gjennom alt en gang til, plukk bort - du har garantert tenkt å ha med deg for mye!

   

  Eller du kan gjøre som meg - som jo er for lat til å følge mine egne råd

  1. Dra frem plagg du liker/tror du kommer til å trenge fra skapet ditt
  2. Kast alt i kofferten
  3. Glem hvor mange topper du har med deg - kast i noen til
  4. Pakk toalettveske og ting du tror du trenger
  5. Lukk kofferten og håp på det beste - du har garantert pakket med deg for mye! (og glemt noe..)

   

   

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Follow on Bloglovin
  bilde