Life Is Pink -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Jeg sliter egentlig litt med å forstå det, men i morgen er det altså over. Sommeren er slutt. Over. I morgen starter skolen igjen.

Det er helt utrolig så fort sommeren har gått. Jeg tror aldri den har forsvunnet i så stor fart før. Jeg aner virkelig ikke hvor den ble av. Det er nok fordi jeg har vært så opptatt. Det har ikke vært tid til å kjede seg, eller til å lure på hva jeg skulle finne på. Det har vært utrolig mye jobbing, bilkjøring, besøk fra USA, tur til Berlin, og litt forskjellig, men mest jobbing da. Dagene har glidd i ett, fløyet ut vinduet, og nå er de borte, sommeren er over. I morgen starter skolen igjen.

Akkurat det er litt skummelt, at skolen starter i morgen. For tredje gang på tre år starter jeg nemlig på en ny skole. Det er mitt siste år av videregående, og jeg må starte på nytt igjen. Bli kjent med folk, få nye venner. Det er litt skummelt, men også veldig spennende. Det er jo ikke slik at jeg ikke har gjort det før, både i første vgs, og andreåret da jeg dro på utveksling. Det går nok fint, dette året også - jeg er jo vant til det. 

Det at jeg dro til USA på utveksling har også gjort meg mer åpen for nye ting. Jeg har blitt mer glad i å prøve nye ting, reise og besøke nye steder, oppleve mest mulig, og ikke minst ta ting som de kommer. Jeg har også blitt mere rastløs. Glad i å ha mye mennesker rundt meg, noe å gjøre - hele tiden.

Derfor så er det også litt spennende, at skolen starter i morgen. Noe nytt og spennende som skal skje. En ny erfaring, nye opplevelser. Og egentlig så gleder jeg meg. Til skolen begynner, i morgen. (Sett bort fra alt skolearbeidet det innebærer..) Likevel er det utrolig så fort sommeren har gått.Jeg er nesten helt klar også, til skolestart. Jeg må bare se til å få organisert alt rotet som befinner seg/skal i veska.

Og til alle dere andre som sikkert også skal på skolen i morgen; Lykke til!


  • Kategorier

    Arkiv

    Siste innlegg

    Follow on Bloglovin
    bilde